Okulumuzun Konferans Salonu Hizmete Girdi

Hayırsever Kurum Tarafından Yapılan Konferans Salonunu Açtık

23.05.2019 381

NEUTEC İLAÇ FABRİKASI sponsorluğunda 2018 yılı Aralık ayında yapımına başlanan okulumuzun 120 kişilik konferans salonu Ocak 2019 sonu itibarı ile bitirildi. Fabrika müdürü Haşim YÜCEL'in özel gayretleri sonucunda yaptırılan salonun açılışında İlçemiz Kaymakamı Salih KARABULUT, Erenler Belediye Başkanı Cavit ÖZTÜRK, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Necmi SAĞIROĞLU, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü v. Ayhan ERSOY, Daire Müdürleri, Kurum Müdürleri, veliler hazır bulundular. Açılış konuşmalarının ardından İlçemiz Kaymakamı Salih KARABULUT, Fabrika Müdürü Haşim YÜCEL'e plaket takdim ettiler. Yapılan salon ve hizmetler katılımcılar tarafından beğeni ile dile getirldi. Bizler de okulun çalışanları olarak bu hizmeti bize sağlayan Fabrika Müdürümüz Haşim YÜCEL'in şahsında NEUTEC İLAÇ FABRİKASI'na şükranlarımızı sunuyoruz.