23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bayramı Milli Duyguların Kabardığı bir Atmosfer İçeriisinde kutladık.

07.05.2018 380

2018 yılı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını uzun zamadır hazırlık yapan öğrenci ve öğretmenlerimizle okulumuzun bahçesinde büyük bir heyecan ve sevinç iiçinde kutladık. Hemen hemen tüm öğrencilerimizin katılımda bulunduğu sevinç günümüzde ülke olarak milli duygularımızın harekete geçtiği anlara sahne oldu. Yapılan tüm hazırlıklar izlenmeye değerdi. 23 Nisan Gününe yaraşır etkinlikleri hazırlayıp bizlere sunan öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler ediyor, üylke olarak uzun yıllar, bu duygularla sevinç ve milli şuur içinde nice nice bayramlar, daha güzel bir gelecek diliyoruz.

FIRSAT SORUSU: Çocuklara küçük yaşta (3,4,5,6 yaş gurubu) verilen eğitimlerle Ahlaki ve Davranışsal yapısının % 80´ini tamamlamalarını açıklayan en uygun Atasözü hangisidir?