KUT-UL AMARE ZAFERİ İLKOKULU

Vizyon: Kültürlü, çağdaş, demokratik, cahil olmayan, iyi ahlaklı, vatanına, milletine , yaşadığı topluma yararlı, çalışkan ,başarılı, çevresini eğitecek, ülke kalkınmasına katkıda bulunabilecek öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara; nitelikli kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Başarılar:

Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: 1. Geleneksel Çocuk Oyunları, 2. Halk Oyunları, 3. Satranç Etkinlikleri 4. Akıl Oyunları 5. Kur´an Öğretimi 6. Resim Kursları 7. Okuma Etkinlikleri
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1- Erenler Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yapılarak okulumuzdaki Irak ve Suriye uyruklu öğrencilere Türkçe Öğrenimi, Sosyal Uyum çalışması, Çevreyi Tanıma kapsamlarında eğitimler yapılmaktadır. 2- Yöresel Halk Oyunları Çalışmaları yürütülmektedir. 3- Öğrencilerimizle resim sanatına yönelik eğitim çalışmaları yürütülmektedir. 4- Velilere eğitim çalışmaları yürütülmektedir. 5- Veliler arası bilgi yarışmaları düzenlenmektedir. 6- Sosyal, Kültürel gezi ve Araştırma- İnceleme etkinlikleri yürütülmektedir. 7- Sosyal Farkındalık Organizasyonları yapılmaktadır. 8- Veli Okul işbirliği ile okul içi etkinlikler yapılmaktadır.

Telefon - 0 264 2411914

WEB - https://kut-ulamarezaferio.meb.k12.tr

Adres - TABAKHANE MAH. 4021 SK. KUTUL AMARE ZAFERİ İLKOKULU BLOK NO 6 ERENLER / SAKARYA

Yerleşim Yeri - TABAKHANE MAHALLESİ 5021 SOKAK NO:6 ERENLER / SAKARYA